Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Reportasjer.

EKEBERG HØSTMARKED 2010.

Denne gangen slapp ikke arrangøren inn utstillere før rett før kl. 17 så det ble hele 4 timers venting i køen. Men vi var flere militariasamlere og handlere som satt og pratet og solet oss i disse timene og det ble litt handel også. Været var strålende og det var mange kjente som tok turen opp fredag kveld og kruset opp og ned for å finne godbiter. Jeg fikk kjøpt en sjelden brenner som vi holdt på med å få til å tenne og den lagde vi kveldsmat på (se egen reportasje). Lørdag var det også meget bra vær og det var utrolig med folk oppe på Ekeberg. Selv solgte jeg meget bra og var svært godt fornøyd med dette høstmarked. Denne gangen var det uvanlig mye godbiter å få kjøpt og her lister jeg opp følgende saker som jeg og andre fikk kjøpt:

Jeg fikk kjøpt ett tysk aggregat fra 1940, ett av hovedhjulene til en ME-109 som nylig har blitt funnet rett under torva ved Sola flyplass, Marinens Flyvervesen ving som var skrudd fast på flyene, modell 1940 tysk hjelm med original maling.

Her følger noen samleobjekter som andre samlere fikk kjøpt på marekdet: Norske førkrigs offiser brune ridestøvler kr. 200,-. Norsk modell 1931 hjelm med original maling. Støvete men meget pen kr. 500,-. 3 norske krigsmedaljer med båndspenner, NORGE + flagg merker til Battle jakka og H7 luemerke i sølv, samlet kr. 600,-. Vinkeloptikk til modell 40 MG optikk, noen hundrelapper, flere MG-34/42 reimer i lær, kr. 200,- pr. stk. 28 cm. Kriegsmarine messinghylse fra 1939 kr. 1300,-. Bæreramme til rygg for Gebirgsjæagerutstyr, noen hundrelapper. NSUF medlemsmerke, gullforgylt kr. 1800,-. Rikshird ravn kr. 200,-. NS Politi stort luemerke med 2 skruer bak kr. 2500,-. D-13 Milorg armbind, billig. Nummerlik lang kragbajonett kr. 1000,-. Kasse til tysk radio med original maling kr. 200,-. AT offiser kepi kr. 800,-. Dette var kun det jeg hørte om eller så men det var nok mange andre gode kjøp som ble gjort.

Varenr.: 59
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 0.00

Nyheter



Dereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.