Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / PISTOLTASKER.

Milorg hjemmelaget pistoltaske. (AV).

Milorg hjemmelaget pistoltaske. Denne er hjemmelaget for å passe mulig til en 7,65 colt eller tilsvarende pistol ? I brun tykk lær som er sydd sammen med tykke hvite sømmer på den ene siden. Hempen som holder lokket nede ser ut som er tatt fra en annen pistolhylser. Man ser sømmene men den er ikke påsydd denne pistoltasken. Hempen er pånaglet. Bak ripet inn i læret AV.

 

- Morsom sak !!!

Varenr.: 05
Vekt: 0.148 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 300.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.