Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / OPPRYDNINGS AUKSJON !!!

WAFFEN-SS/WEHRMACHT OFFISER REGNFRAKK. (Fra Per Mørks samling).

WAFFEN-SS/WEHRMACHT OFFISER REGNFRAKK. I grønn glatt impregnert stoff. Innvendig med gummi. 12 knapper i fronten, 2 knapper på strammehempen bak og 2 knapper på skuldrene. Med påsydde hemper for å tre stroppen på skulderklaffen gjennom. Bak på folden mangler de små bakelitt knappene. Innvendig med hull til å henge paradedolk eller sverd gjennom også knapp for å feste til. Under armene luftehull. I ryggen skrevet N.F. A/S (Norsk Film A/S). Det var Per Mørk som leverte uniformer etc. fra sin samling til Norsk Film. Alle uniformene og luene hans har denne merkingen innvendig.

Frakken er i størrelse ca. 48/50. 

Frakken er i pen bruksstand.

 

- Jeg har hatt 3 identiske frakker som dette. Alle brukt av norske frontkjempere og med SS offiser skulderklaffer. Den ene tilhørte SS-Untersturmführer Jørgen Høve og den andre SS-Untersturmführer Torgeir Lofthus.

Varenr.: 12
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 1600.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.