Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / OPPRYDNINGS AUKSJON !!!

RIKSHIRDEN KEPI.

RIKSHIRD KEPI. Sydd på NS Riksdepot av blåsort glatt uniformsstoff. I fronten rikshirdravn i brennforgylt messing og med rødmalt solkors. Ravnen er påsydd med sort bomullstråd. Splintene bak mangler. Under med sort lakkreim og på sidene ankerknapper, som det skal være på denne modell myk kepi. Med stiv brem og innvendig med lysebrun svettebånd og med hvit bomullsfòr. Stemplet med størrelsen 56.

Rikshird kepien er i meget pen stand uten rifter eller møllhull.

 

- Se det siste bilde av identisk kepi men med gullsnor for offiser.

Varenr.: 29
Vekt: 0.910 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 2100.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.