Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / OPPRYDNINGS AUKSJON !!!

POLITITROPPENE KOMPLETT UNIFORM. (M/39 svensk).

POLITITROPPENE KOMPLETT UNIFORM. Bestående av uniformsjakke + bukse + hjelm.

Uniformsjakke: I grå vadmel uniformstoff. 4 store løveknapper produsert hos SPORRONG. 4 lommer med små knapper og små knapper på skuldrene. På den ene armen maskinpåsydd NORGE. Flagget mangler. Innvendig med grå bomullsfòr. Stemplet med kongekrone + NORSK STATSEIENDOM og størrelsen 52. Også stemplet med sort eieren? ANTON MØRK. Også med flere påtegninger og stemplinger.

Jakken er i meget pen stand.

Bukse: Rett. I grå vadmel uniformstoff. Komplett med alle knapper og de øvre knappene i metall er merket FOR GENTLEMEN. Innvendig med grå bomullsfòr. Skrevet størrelsen 52 og stemplet to plasser med det norske I.R.6. i firkant. Ett par små møllhull til høyre for gylfen ellers er buksen i meget pen stand.    

Hjelm. Dette er en svensk modell 1926 hjelm som Polititroppene fikk utlevert. Med en mørk grov glatt maling. Komplett med lær innmat og med lær hakereim. Hjelmen er i nydelig stand og lite brukt.

 

- Denne komplette uniformen stammer fra samlingen til Leif E.T.

 

Varenr.: 08
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 1700.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.