Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / OPPRYDNINGS AUKSJON !!!

Medaljegruppe med 6 medaljer. 2 v.k. (Parade).

Medaljegruppe med 6 medaljer. Paradegruppen består av Jernkorset 2 klasse 1939 (65) + Østfrontmedaljen (15) + 1. oktober 1938 Erindringsmedaljen med PRAGER BURG stor spange + Wehrmacht lang og tro tjeneste medaljen i sølv for 4 år. Med riksørn i sølv pånaglet båndet. + Wehrmacht lang og tro tjeneste medaljen i gull for 12 år. Med riksørn i gull pånaglet på båndet + Røde Kors medalje fra Bayern. Bak med mørkegrønn stoff håndpåsydd. Med lang nål i jern. Selve nålhempen mangler men ingen problem å feste denne lange paradegruppen på en tysk offiser jakke.

Paradegrupper med 6 medaljer fra den 2 verdenskrig (Røde Kors orden er fra før) er nokså sjeldne. Jernkorset 2 klasse er meget pen i den sorte malingen foran og bak. Stemplet med produsenten på ringen 65. Østfrontmedaljen er også i meget pen stand og stemplet med produsenten på ringen 15. 1. Oktober 1938 Erindringsmedaljen er i strøken stand også med den store utgaven av Prager Burg spangen i messing pånaglet. Noen flekker på Wehrmacht 4 års medaljen mens 12 års medaljen er nydelig med tykk forgylling. Røde Kors orden har noen skader i emaljen også har festet knekket av så orden er festet med en nål.

Lengden på paradegruppen er 19 cm. Høyde 8 cm.

Varenr.: 64
Vekt: 0.162 kg
Høyde: 0.800 cm
Bredde: 0.190 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 2600.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.