Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / OPPRYDNINGS AUKSJON !!!

AMERIKA. HOPKINS & ALLEN “DICTATOR”. 38 CAL. (RIMFIRE) REVOLVER ca. 1860-1870. (Serienummer 3102).

HOPKINS & ALLEN “DICTATOR”. 38 CAL. (RIMFIRE) REVOLVER. Denne revolveren er omgjort fra perkusjon til patroner. Omgjort til kant-tenning (rimfire). Dette ble gjort på fabrikken. Selve utstøterstangen under løpet er ikke fjernet. Løpet er nedkortet på fabrikken. Våpennummer er 3102 og er stemplet på 2 av delene (se nærbilder). Utstøterstangen er stemplet 223. På tønnen håndgravert hundehode + ørnehode + bjørnehode + indianerhode + ryggsekk med våpen. Med grepsplater i hvalnøtt. Lengde 24 cm.

Revolveren er i meget pen stand og lite brukt.

 

- Se de siste bilder av tilsvarende revolver urørte og omgjorte.

Varenr.: 71
Vekt: 0.640 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.240 cm
Pris: Kr 2600.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.