Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / OPPRYDNINGS AUKSJON !!!

GEBIRGSJÄGER HVIT OVERTREKKSJAKKE. (M41).

GEBIRGSJÄGER HVIT OVERTREKKSJAKKE. Denne overtrekksjakken har 3 brystlommer med 3 hvite bakelitt knapper. Denne modellen overtrekksjakke ble produsert og brukt av Gebirgsjägere. Med hette som er stemplet innvendig med sort navn på produsenten + M41 + skredderens bokstavkoder. I halsen rundinger i metall som den hvite strammesnoren skal tres gjennom. Oppå armene har det vært sorte gjenkjenning-striper som er fjernet (se nærbilder) også er strammesnorene nede på armene fjernet (se nærbilder).

Overtrekksjakken er i pen stand og i god størrelse.

 

- Denne Gebirgsjäger overtrekksjakken stammer fra gården til besteforeldrene i Bekkebotn.

 

Varenr.: 10
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 1700.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.