Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / OPPRYDNINGS AUKSJON !!!

GEBIRGSJÄGER HVIT DOBBELSPENT VINDJAKKE.

GEBIRGSJÄGER HVIT DOBBELSPENT VINDJAKKE. Dette er en standard Gebirgsjäger vindjakke men meget sjelden da den er hvit i fargen og ikke grønn (eller brun). Dette er en ren vinter utgave. Med 2 stikklommer og under med 2 utvendige lommer. Dobbelspent men mangler 3 av de store bakelitt knappene i fronten og 2 på de nedre lommeflappene. Med knepping nede ved armene og bak på stramme-stroppen.

Vinter vindjakken har ett par gamle rep. (se siste bilde) ellers er jakken i meget pen stand.

 

- SJELDEN GEBIRGSJÄGER VINDJAKKE/ANORAKK.

 

- Denne Gebirgsjäger vindjakken ble funnet på Åmo i fjøsan til gammelonkel.

 

 

Varenr.: 08
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 1800.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.