Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / OPPRYDNINGS AUKSJON !!!

DET MILITÆRE SKIMERKE. (SVERIGE). 1943-1945.

DET MILITÆRE SKIMERKE. Bak stemplet S & CO (SPORRONG) + bystempel og årstall-kode T8 + svensk sølvstemplet (kattefot) S. Bak med nål og pene nålfester. Med mørk upusset patina.

I strøken stand.

 

- Dette ferdighetsmerke ble produsert i Sverige til de norske soldatene i Polititroppene, som klarte kravene for å ta det militære skimerke.

 

- MEGET SJELDEN !!!

Varenr.: 16
Vekt: 0.800 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.280 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 1700.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.