Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Nye bøker og hefter.

Svein Blindheim. Nordmenn under HITLERS fane. (1977).

Svein Blindheim. Nordmenn under HITLERS fane. NORGES BOKLAG 1977. 274 sider. Med litt stivere permer. De siste 16 sider inneholder bilder av noen NS og SS plakater og fotos av norske frontkjempere. Boken er i meget pen stand.

 


Denne boken er en klassiker !!!Denne boken er en tidlig bok hvor forfatteren prøver å belyse de norske frontkjemperne om hvorfor de meldte seg, deres utdanning, kriminelle, landsvikoppgjøret etc.

 

En meget interessant bok !!!


Varenr.: 14
Vekt: 0.421 kg
Høyde: 0.210 cm
Bredde: 0.150 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 500.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.