Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Nye bøker, hefter og cd`er.

Norsk Militærhistorisk Selskap: RIKSHIRDEN.

Norsk Militærhistorisk Selskap: RIKSHIRDEN. Hefte er på 64 sider. Myke permer. Glatt papir. Spekket med bilder av soldater og personell i Rikshirden. På side 2 "RIKSHIRDENS HISTORIKK I KORTE TREKK". På side 3 Rikshirdens grader. På side 62 "Omkring Nasjonal Samlings riksmøte". Hefte er full av bilder av NS personell i Rikshirden. Jeg kjenner ikke til andre hefter som tar for seg Rikshirden !!! (Dette hefte er trykket i ett lite opplag).
Varenr.: 07
Vekt: 0.134 kg
Høyde: 0.210 cm
Bredde: 0.150 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 200.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.