Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Bestilte varer fra vår web-side, sendes på billigste måte via postens portotakster.Alle bestilte varer sendes så billig som mulig med postens portotakster.


Norgespakke (inntil 10 kilo) koster kr. 170,-.


Postoppkrav koster kr. 92,-. 

 

For å slippe å betale det ekstra postoppkravsgebyret på kr. 92,- kan man overføre betalingen direkte til forretningens kontonummer: 0540.03.40333. 2006-01-01

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære gjenstander. Utvalget av militære samleobjekter strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle varer i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.