Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Tur til Narva med Geir Brenden & Co. (29.5.-2.6.).Hei alle sammen.

Jeg må dessverre avlyse turen til Kaprolat/Hasslmann på grunn av logistikk og pris.

Jeg prøver da isteden og arrangere en tur til Narva/Tallinn fra 29. mai til 2. juni. Jeg trenger å vite om dere blir med før 30. januar. Prisen blir ca 7700.-. Det inkluderer hotell med frokost, fly, minibuss, program og guiding. Vi skal denne gangen se på flere steder hvor Regiment Norge kjempet som vi ikke har besøkt tidligere. Vi besøker også som vanlig museet ved Kinderheimhöhe og middelalder festningen - Hermannfeste. Vi har denne gangen en ekstra dag i Narva å får da bedre tid der.

Turen blir som følger:

Dag 1. 29/5.

Avreise Gardermoen 0845 ankomst Tallinn 1225.

Vi kjører til Narva og det blit lunsj underveis. Vi ser på historiske steder langs Narva elva før vi sjekker inn på hotellet med felles middag på kvelden.

Dag 2. 30/5.

Vi er ute hele dagen og ser på hvor Regiment Norge kjempet. Vi tar oss god tid på alle stedene og det er mulighet for de som vil ta med seg metalldetektor og prøve lykken :-)

Dag 3. 31/5.

Vi er ute hele dagen og ser på hvor Regiment Norge kjempet.

Dag 4. 1/6.

Vi reiser tidlig til Tallinn og det tar ca. 3 timer å kjøre til hovedstaden. Sjekker inn på hotellet og ser på gamlebyen med felles middag på kvelden.

Dag 5. 2/6.

Her har dere fri til å gjøre hva dere vill. Flyet går tilbake kl. 1725 med ankomst Oslo kl. 1945.

 

 

Geir Brenden

Tlf: 930 46 482

 

 

 1975-01-01

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.