Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Nye samleobjekter !!! 

Nye samleobjekter:

 

 

- Wehrmacht vinterlue. (1942).

 

- LW båtlue. (1941).

 

- Kompani Linge rigg. Bestående av battlejakke, beret og belte med webb-reimer.

 

- Personlig brev på VIDKUN QUISLING sitt brevark, til Konsul Christian Knudsen. Datert 11.4.1937 og håndskrevet med sort blekk og signert. Med ett svært interessant innehold om indre stridigheter i Nasjonal Samling.

 

- Personlig brev på VIDKUN QUISLING sitt brevark, til Konsul Christian Knudsen. Datert 24.4.1937 og håndskrevet med sort blekk og signert.

 

 

Legges ut for salg i desember.

 

 

Derek M. Schei

4. desember 2023

 2005-01-01

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.