Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Samling 10 tyske og norske uniformer !!!Det er nok mange som lurer på hvorfor forretningen ikke har hatt tyske uniformer eller høyluer, ute for salg.

I det siste året har jeg samlet opp mange fine tyske uniformer, frakker og høyluer. Også noen Nasjonal Samling uniformer.  Mange av uniformene stammer fra Norge og er helt urørte.

Jeg kommer ikke til å selge noe utenom så alle skal få sjansen ved dette salget.

Jeg kommer til å legge ut samlingen for salg, noe i romjulen men mesteparten fra begynnelsen av januar og utover.

Jeg kommer til å skrive og gi beskjed under NYHETER, ett par dager før jeg legger ut hvert plagg.

 

Under en oversikt over alle plaggene:

 

-  Pioneer Hauptmann uniformsjakke. Sommer modell i HBT. Med ett sett med hemper på venstre lomme, for det Tyske kors i Gull. Med to sett med hemper på høyre lomme for 2 utmerkelser og med EK 2 bånd i knappehullet. 100 % urørt.

 

- Infanteri Leutnant jakke, frakk, rett bukse med hvit stripe langs sidene, høylue og ett innrammet portrettbilde. Alle delene har tilhørt Franz Neubauer og han falt julaften 1944. Alle disse sakene ble liggende hjemme i Tyskland og for noen år siden leverte familien inn denne gruppen for salg, til ett tysk auksjonshus. Jakke og bukse er navnet. Alle delene er i MINT stand. 100 % urørt. 

 

- Infanteri Oberfeldwebel uniformsjakke og høylue. Jakken har skyttersnor. Med hull på lommen for 1 utmerkelse.

100 % urørt jakke.

 

- Tysk Polizei Hauptwachtmeister uniformsjakke (Schutzpolizei). Stemplet innvendig Po43 (1943). Selges med DRL i bronse og Tag der Polizei merke på lommen. Jakken er i strøken stand.

 

- Tysk Wehrmacht/SS frakk. Med mørkegrønn krave. På skuldrene hemper og knapp til å kneppe på skulderklaffer. Bak med stramme-hempe som kan knappes av og på, som ofte er på SS frakker. Innvendig meg grå bomullsfòr og stempet tall-kode. I strøken stand.

 

- Kriegsmarine Leutnant (Ing.) uniformsjakke. Jakken er stemplet B.A.K. 1940. Navnet. Kjøper får historien på jakken og den stammer fra Sørlandet. 100 % urørt.

 

- Kriegsmarine bukse. I blåsort i farge. Rett utgave med skrå-knepping oppe. Komplett med alle knapper og srammehempe på sidene. Innvendig med stripete bomullsfòr oppe. Noen få møllhull ellers en meget fin bukse.

 

- Kriegsmarine Leutnant sommer uniformsjakke med bukse. Jakken er stemplet med produsenten. Buksen har innsydd soldatnummer. 100 % urørt. Begge deler i meget pen stand og stammer fra Norge.

 

- Kriegsmarine blå bluse med halssnor. Halssnoren er i tykk blå hampetau. Med dobble knapper nede ved armene. Med soldatnummer etikett påsydd i ryggen. I pen stand.

 

- HIRDENS BEDRIFTSVERN uniformjakke. Italiensk modell jakke med sorte kravespeil. Med armstripe og St.Olavs merke nede på armen. Meget sjelden !!!

 

- HIRDENS BEDRIFTSVERN offiser kaki sommerjakke. Jakken er produsert i glatt kaki bomullstoff. Knappene er lik de NS Politiet bruker og skulderklaffene er for Løytnant i HBV. Sølv med sort bunn. Innvendig stemplet med sort NS Riksdepot. Oslo. Jakken er i stor størrelse ca. 52 og i meget pen stand. Meget sjelden !!!

 

- Unghirdmarinen hvit bluse. Med solkors med grønn kant påsydd armen. Stemplet NS Riksdepot. Oslo. Meget sjelden !!!

 
1945-01-01

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.