Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Stor samling tyske uniformsjakker, frakker, bukser og høyluer.



Det er nok mange som lurer på hvorfor forretningen ikke har hatt tyske uniformer eller høyluer, ute for salg.

I det siste året har jeg samlet opp mange fine tyske uniformer, frakker og høyluer. Også noen Nasjonal Samling uniformer. Disse kommer jeg til å legge ut for salg før jul. Mange av uniformene stammer fra Norge og er helt urørte.

Jeg kommer ikke til å selge noe utenom så alle skal få sjansen ved dette salget.

 

Under en oversikt over noen av plaggene:

 

-  Pioneer Hauptmann uniformsjakke. Sommer modell i HBT. Med ett sett med hemper på venstre lomme, for det Tyske kors i Gull. Med to sett med hemper på høyre lomme for 2 utmerkelser og med EK 2 bånd i knappehullet. 100 % urørt.

 

- Infanteri Oberleutnant frakk, leutnant paradejakke, offiser paradebelte, adjutantsnor og ett innrammet portrettbilde. Alle uniformene og effektene har tilhørt samme offiser og han falt i Ukraina i 1943. Alle disse sakene ble liggende hjemme i Tyskland og for noen år siden leverte familien inn denne gruppen for salg, til ett tysk auksjonshus. Jakken er navnet.

 

- Infanteri Leutnant jakke, frakk, rett bukse med hvit stripe langs sidene, høylue og ett innrammet portrettbilde. Alle delene har tilhørt Franz Neubauer og han falt julaften 1944. Alle disse sakene ble liggende hjemme i Tyskland og for noen år siden leverte familien inn denne gruppen for salg, til ett tysk auksjonshus. Jakke og bukse er navnet. Alle delene er i MINT stand. 100 % urørt.

 

- Infanteri Oberfeldwebel uniformsjakke, ridebukse og høylue. Jakken har skyttersnor. Med hull på lommen for 1 utmerkelse. Ridebuksen har brun lær i baken.

100 % urørt.

 

- Gebirgsjäger menig jakke og bukse. Sommer modell i HBT. God størrelse på begge. 100 % urørt. Stammer fra opprydning i ett gammelt hus på Odda.

 

- Tysk Polizei Hauptwachtmeister uniformsjakke (Schutzpolizei). Stemplet innvendig Po43 (1943). Selges med DRL i bronse og Tag der Polizei merke på lommen. Jakken er i strøken stand.

 

- Komplett HITLERJUGEND uniform bestående av skjorte, tørkle med lær-knute, båtlue, bukse, HJ belte, HJ kniv + HJ kniv, feltflaske og brødpose.

 

- ORG. TODT uniformsjakke. Jakken har tvinnet rød snor rundt kraven og original håndpåsydde OT broderte kravespeil. Med hakekors armbind og over Org.Todt stripe. En meget fin brukt jakke fra Norge.

 

- Tysk Wehrmacht/SS frakk. Med mørkegrønn krave. På skuldrene hemper og knapp til å kneppe på skulderklaffer. Bak med stramme-hempe som kan knappes av og på, som ofte er på SS frakker. Innvendig meg grå bomullsfòr og stempet tall-kode. I strøken stand.

 

- Tysk offiser frakk i sort lær. En standard offiserfrakk med avtagbare knapper med ring bak. I stor størrelse og god brukt. - Brukt av alle tyske våpengrener.

 

- Kriegsmarine Leutnant (Ing.) uniformsjakke. Stemplet B.A.K. 1940. Navnet. Kjøper får historien på jakken og den stammer fra Sørlandet. 100 % urørt.

 

- Kriegsmarine Leutnant sommer uniformsjakke med bukse. Jakken er stemplet med produsenten. Buksen har innsydd soldatnummer. 100 % urørt.

 

- Kriegsmarine blå bluse med halssnor. Halssnoren er i tykk blå hampetau. Med dobble knapper nede ved armene. Med soldatnummer etikett påsydd i ryggen. I pen stand.

 

- Kriegsmarine blå bukse. Rett utgave med skrå-knepping oppe. Komplett med alle knapper og srammehempe på sidene. Innvendig med stripete bomullsfòr oppe. I meget pen stand.

 

- HIRDENS BEDRIFTSVERN uniformjakke. Italiensk modell jakke med sorte kravespeil. Med armstripe og St.Olavs merke nede på armen. Meget sjelden !!!

 

- Unghirdmarinen hvit bluse. Stemplet NS Riksdepot. Oslo. Meget sjelden !!!

 

- Wehrmacht Infanteri offiser høylue. Erel. Størrelse 57. I strøken stand.

 

- Wehrmacht Signal offiser høylue. Meisterklasse. Størrelse 57. I meget pen stand.

 

- Wehrmacht artilleri offiser høylue. Erel. Stor størrelse 61. I meget pen stand.

 



1945-01-01

Nyheter



Dereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.