Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Samling Translanta Spezial Brinkmann tabak - med tysk ørn trykt på avgift-stripen.For ett par år siden fikk jeg kjøpt en samling 30 pakker med identisk tysk Wehrmacht tobakk som disse.

De jeg solgte tidligere var mer gul i fargen og litt krakelert i papiret. Sannsynligvis oppbevart fuktig en gang. Jeg solgte pakkene for kr. 250,- - 300,- og alle ble solgt i løpet av noen måneder.

De på bildet er nydelige i fargen og papiret. Noe variasjon i stand men alle er i ubrukt stand og har ligger tørt og mørkt lagret siden krigen. Jeg forlanger kun kr. 200,- pr. pakke.

 

HISTORIEN PÅ TOBAKKEN:

Disse tobakkspakkene har jeg nylig kjøpt nordfra. De stammer fra ett Wehrmacht lager i Nord-Troms. Tobakken ble etter krigen kjøpt fra ett depot som var på Nikkeby på Laukøya.

 1958-01-01

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.