Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

SAMLING 17 NS MINISTER BREV, POSTKORT, TELEGRAM ETC. 

I samlingen er det 12 minister brev, alle signert av 7 forskjellige NS ministre. 3 brev signert av minister Lippestad og 2 brev signert av minister Axel Stang. Alle brevene er på deres respektive minister brev med brevhoder og alle signert med blekk.

Postkort signert av Quisling og ett TELEGRAM til Quisling.

 

LEGGES SNART UT FOR SALG.

 

Derek M. Schei

4. mars 2024

 2003-01-01

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.