Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Lofoten krigsminnemuseum får kjempekritikker på Tripadvisor !!!Lofoten krigsminnemuseum er havnet på topp ti over museer i hele landet. Hele 68 prosent av de besøkende som har gitt museet tilbakemeldinger på Tripadvisors nettside, gir museet karakteren «Ypperlig», mens 27 prosent gir museet karakteren «Svært bra».

 

Se linken:

 

https://www.lofotposten.no/kultur/lofoten-krigsminnemuseum/museum/lofoten-krigsminnemuseum-far-kjempekritikker-pa-tripadvisor/s/5-29-458029

 1961-01-01

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.