Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Kriegsmaler Gerhard Fritz Hensel store samling originale akvareller og tegninger.Denne UNIKE samlingen med 37 originale tegninger og akvareller utført av krigsmaler Gerhard Fritz Hensel, har jeg hatt liggende ute for salg i snart 1 år.

 

Men nå har jeg lagt ut samlingen til selvkost kr. 60.000,-.

 

Det har vært ganske stor interesse for samlingen, men ikke samlet. Samlere har kontaktet meg for å kjøpe en og en tegning, akvarell eller bilde.

Jeg har ikke ønsket å stykke opp samlingen.

 

Men nå har jeg bestemt meg for å lage en "auksjon" over denne unike samlingen og jeg reduserer prisen ned med kr. 200,- hver ettermiddag kl. 16.00.

Jeg går litt ned i prisen (med tap) men hvis jeg ikke får solgt samlingen over ett, så kommer jeg til å stykke den opp. Prisene på hvert enkeltobjekt vil da bli dyrere...

 

Derek M. Schei

Tønsberg, juni 2019

 1961-01-01

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.