Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

KJEMPESTOR INTERESSE FOR TYSKE MEDALJER OG MERKER !!!Det å samle og hva man samler på, forandrer seg hele tiden.

 

I 2019 har tyske medaljer, merker og nåler vært i skuddet som aldri før !!!

 

Grunnen er at det har kommet mange nye samlere til og de ønsker å kjøpe originale saker. I ett marked som er overlesset av svært gode kopier - så garanterer Dereks Militaria de medaljer og merker som selges - som 100 % originale med full bytterett.

Mange samlere benytter seg nettopp av dette og ønsker heller å handle i en forretning med garanti, kontra å handle på QXL eller Finn.no - av privatpersoner. Mange selgere ute på nettet er dønn seriøse og har garanti på sine medaljer og merker som selges, men det finnes dessverre en del useriøse selgere, så det er lett å bli lurt.

 

De tyske medaljer og merker og nåler jeg som regel kjøper inn til forretningen, er fra gamle norske samlinger. En mangeårig handler og kamerat skaffer meg noe fra Tyskland.

Er jeg i det minste tvil om originalitet, så sender jeg bilder, vekt og mål til utenlandske eksperter eller legger ut på ett par store og anerkjente forum i utlandet - for å garantere meg om at det jeg selger er 100 % originalt.

 

 

Derek M. Schei

Tønsberg, 5. januar 2020.1947-01-01

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.