Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

I disse corona-tider...I disse "corona-tider", så er det nok mange av oss som føler litt maktesløshet og er usikker på hverdagen.

Forretningen "Dereks Militaria" er også spent på hvordan salget og omsetningen blir fremover.

Ved børskrakket i 2008, økte omsetningen og salg av militære samleobjekter.

Jeg spurte da flere samlere tilbake i 2008, hvorfor de brukte penger på militaria - i nettopp en nedgangstid og fikk som svar: de ønsket seg litt glede i livet. Ønsket fokus vekk fra elendighet og kose seg med ett eller flere nyervervede samleobjekter.

Som samler så kjenner jeg meg meget godt igjen.

Men de ganger jeg har litt dårlig råd, så kjøper jeg meg gjerne litt billigere samleobjekter. Så i tider som dette så bør man tenke seg litt ekstra godt om hva man kjøper.

 

Men å samle på militaria er som en sykdom.

Selv har jeg nylig kjøpt denne fine NS Politi høyluen for 20.000,-. Klarte bare ikke å si nei...

 

Derek M. Schei

Tønsberg, 19. mars 2020

 1931-01-01

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.