Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

HØSTENS OPPRYDNINGSAUKSJON. (Nr.1.).Hver høst pleier jeg å rydde opp i varebeholdningen.

 

Samlere kan bli lei og se de samme sakene ligge ut for salg måned etter måned, år etter år, så da må jeg bare rydde opp og fylle på med nye samleobjekter.

 

Jeg begynte torsdag den 3. oktober med å legge ut for salg 10 samleobjekter med utropspris kr. 2000,-.

Hver ettermiddag kl. 1700 - reduserer jeg prisen ned med kr. 100,-.

Det er ingen minstepris på denne opprydningsauksjonen så ikke nøl med å slå til - for da er det en annen samler som gjør det !!!


Her kommer det til å bli mange gode kjøp !!!

 

 

Med hilsen

 

Derek M. Schei

Tønsberg1950-01-01

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.