Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Gebirgsjäger amulett.Tyske soldater og offiserer, hadde gjerne en "lykke-amulett" rundt halsen eller i lommen - i kamp for å ikke å bli drept. Gebirgsjägere brukte ofte "Edelweiss" blomsten.

For salg en edelweiss blomst som er innsatt i en blomster klokke-innfatning i sølv også er det gjennomsiktig celeloid på hver side.

 

Legges ut for salg i desember.

 

 

Derek M. Schei

Tønsberg 21. november 2021

 1998-01-01

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.