Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

BREV-POSTOPPKRAV utgått den 1. september 2019. 

- Da er det kun NORGESPAKKE-OPPKRAV som blir igjen.

 

- Fordelen er at alle sendinger kan SPORES fra første stund og er mye tryggere enn Brev-postoppkrav. Hvert år mister jeg rundt 10 Brev-postoppkrav sendinger mens jeg har aldri mistet noen Norgespakke-oppkrav sendinger.

 

- Norgespakke-oppkrav koster nå kr. 289,- pr. sending MEN jeg holder på med en firma-avtale for å få denne prisen ned til kr. 220,- og Norgespakke ned til kr. 149,-.

 

- Ett godt alternativ er å forskuddsbetale i stedet for at jeg sender som Norgespakke-oppkrav.

 

 

Derek M. Schei

Tønsberg, 29. august.

 1957-01-01

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.