Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

NORGESPAKKE + NORGESPAKKE -POSTOPPKRAV + VANLIG.BREV. 

- Fordelen med Norgespakke-oppkrav, er at alle sendinger kan SPORES fra første stund og er mye tryggere enn den gamle Brev-postoppkrav (som utgikk 1.september 2019).

 

- NORGESPAKKE + NORGESPAKKE-OPPKRAV er forsikret av posten for inntil kr. 10.000,-.

 

- Norgespakke-oppkrav koster nå kr. 297,- pr. sending men jeg kommer for det meste å sende som vanlig Norgepakke kr. 185.-. Dyrere pakker blir som regel sendt som Norgespakke-oppkrav. Ønsker kunden at jeg sender som vanlig Norgespakke, så gjør jeg det.

 

Rimeligere saker med en verdi under kr. 1000,- og som veier lite, sendes som regel som vanlig brev i en fòret konvolutt.

 

Og den vanligste betalingsmåten er FORSKUDDSBETALING.

 

 

Derek M. Schei

Tønsberg, 1. januar 2020

 1948-01-01

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.