Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

BILDER AV FRONTKJEMPERMERKET SØKES !!! 

I forbindelse med den nye boken som er på trappene, så trenger jeg klare og detaljerte bilder av Frontkjempermerket. Fotos foran og bak av Frontkjempermerket og hvis mulig vekten også.

Vet man navnet på SS soldaten eller offiseren som har fått utdelt Frontkjempermerket - så send gjerne navnet.

Prøv å ta fotos i stort format (høyoppløselig). Det blir det beste resultatet gjengitt og avbildet i boken. Prøv å ta bilder rett på merket. Og helst med hvit bakgrunn.

 

Jeg setter meget stor pris på denne hjelpen og for de samlere som ønsker det, så kan jeg sette navnet deres under bildet f.eks. Ola Nordmann samling.

For den samleren som ønsker å være anonym så vil det ikke stå noe under bildene.

Det vil alltid være fordelaktig å ha sitt eget Frontkjempermerket avbildet i en bok.

 

Send bilder og info. til:  derek@dereksmilitaria.no

 

 

Håper du kan være behjelpelig med å få denne boken så bra som mulig :-)

 

 

Derek M. Schei

1. februar 2020

 1939-01-01

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.