Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Besteget Kebnekaise 28. juni 2012.Turen gikk med nattog fra Stockholm til Kiruna. 17 timer tok ferden. Så med buss fra Kiruna til Nikkaluokta. 1 time tok bussturen. Deretter 5 timers gange til Kebnekaise Fjällstation. Her ble det overnatting i telt før man stod opp grytidlig og begynte ferden opp Kebnekaise fjellene hvor målet var det høyeste punktet - Syd toppen 2104 meter over havet. Denne strabasiøse ferden opp fjellskrenter med små og store steiner og etterpå snø, tok 7 timer. Hele tiden hadde vi tunge oppakninger på henholdsvis 10 og 15 kilo. Vi hadde da mange små stopp på veien for å innta vann. Kebnekaise er Sveriges høyeste fjelltopp og den første som offisielt besteg Kebnekaise var den franske forskningsreisende Charles Rabot i 1883. 


2012-01-01

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.