Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Plakater, NS hefter, blader og bøker.

SS PLAKAT. Vi seirer! Bli med DEN NORSKE LEGIONS SKILØPERBATALJON. (1941).

SS PLAKAT. Vi seirer! Bli med DEN NORSKE LEGIONS SKILØPERBATALJON. SS plakat til vervekampanjen i 1941. Størrelse 48 x 32cm. Artist: Birger Cranner. Trykkeri: Copia Litho.

 

- Se boken av Tom B. Jensen Parti og plakat NS 1933-1945, side 112.

 

Plakaten er i ubrukt stand men har noen flekker og ett lite hull helt nede til høyre på kanten. Men ingen flekker på selve fargetrykket så ved å ramme inn plakaten, så vil den gjøre seg meget godt på veggen !!!

 

- I strøken stand ligger denne frontkjemperplakaten på 3000,- pluss.

 

- Plakaten kommer nylig fra ett dødsbo etter NS ordføreren i Fyresdal under krigen. Ved salg av gården fant man denne SS plakaten på loftet samt noen NS plakater og 29 stykker av NS Månedshefte.

 

Varenr.: 05
Vekt: 0.160 kg
Høyde: 0.480 cm
Bredde: 0.320 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 1600.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.