Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / NS plakater, bøker, hefter etc.

SS FELTPOSTEN FØLGEBREV - (1-4. Kompanie SS Panzergrenadierregiment Norge).

SS FELTPOSTEN FØLGEBREV.

"SS FELTPOSTEN" var en SS avis som kom ut i 1943-1944.

Opplaget var lavt og jeg har aldri hatt eller sett en eneste av disse avisene !!!

 

Dette er ett følgebrev til ett opplag aviser sent til fronten, til 1-4. Kompanie SS Panzergrenadierregiment "Norge". Denne enheten har feltpostnummer 32298.C. Man kan se på baksiden av brevet at det var 25 aviser som ble sendt til østfronten og godkjent av en i SS-Feltposten, med initialene GLI. Under stemplet med blått Feldpost, som var en gratis forsendelse innen de militære avdelinger til og fra Norge.

Størrelsen på brevet er 10,4 x 14,7 cm.

Ett meget fint brevhode. Kun en liten rift nede.

 

- SJELDEN frontkjemper følgebrev !!!

 

Varenr.: 10
Vekt: 0.100 kg
Høyde: 0.104 cm
Bredde: 0.147 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 1400.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.