Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske nåler, uniformseffekter og diverse.

Samling SS-effekter etter Egil Walaker. (SS-Wiking).

Samling SS-effekter etter Egil Walaker. Samlingen består av hans "Der Führer" offiser armstripe + "Der Führer" dødsbrikke + Østfrontmedaljen (19).

 

"Der Führer" OFFISER ARMSTRIPE: Flat-wire maskinbrodert offiser armstripe. Full lengde 48 cm. og brettet inn og maskinsydd i endene. Teksten Der Fuhrer er i sølv og med sølvtråder oppe og nede. Armstripen er i meget pen stand.

(Collector`s Guild i Canada har nylig solgt en tilsvarende armstripe men med SS-papiretikett på baksiden. De solgte denne for $ 2.200,- = NOK 19.600,-).

- Produksjonsteknikken på disse Flat-wire SS armstripene var under krigen så avansert at etter krigen har ikke moderne kopi-makere klart å lage en eksakt kopi av denne modell armstripe !!!

 

"Der Führer" DØDSBRIKKE: Dette er en tidlig SS-dødsbrikke. Merket: SS "D.F." (Der Führer) 6274 (soldatnummer) SS-V.T. (SS-VERFUGUNGSTRUPPE).

Med den originale snoren. Dødsbrikken er i meget pen stand.

 

ØSTFRONTMEDALJEN: Tidlig utgave som er blånert med forsølvet hjelm og kant. Stemplet på ringen med produsenten 19 (E. Ferdinand Wiedmann. Frankfurt/Main).

Østfrontmedaljen med bånd er i strøken stand.

 

HISTORIEN PÅ EFFEKTENE: Den 16. juli 1998 kvittet Egil Walaker (Biri) seg med sine SS-effekter til en samler og historiker fra Trondheim. Se teksten på den store konvolutten.

Samleren og historikeren fra Trondheim solgte armstripen + dødsbrikken + østfrontmedaljen til en samler i Oslo og etter mange år fikk jeg kjøpt disse effektene.

 

- Dette er en god norsk navnet frontkjempergruppe !!!

 

Varenr.: 01
Vekt: 0.180 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 0.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.