Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / NS/SS plakater, brev, bøker etc.

QUISLING HÅNDSKREVET BREV.

QUISLING HÅNDSKREVET BREV. A4 format. Skrevet på Quislings personlige brevark. Oppe til venstre trykket i sort VIDKUN QUISLING. Papiret som er brukt er av en type pergament papir.

Hele brevet er håndskrevet med sort blekk og sendt til Konsul Christian Knudsen med frue.

Innehold: I april 1937 bodde Quisling hos Knudsen på gården deres på Frednes i Porsgrunn. Quisling takker Knudsen for at han var villig å overta stillingen som Fylkesfører i Telemark.

Datert: Oslo, 25. 4. 37.

 

I meget pen stand.

 

- Se bilde av Knudsen sittende ved siden av Quisling på ett partimøte i Skien i mars 1942.

 

 

Christen Knudsen (1873–1964) – Wikipedia

 

Varenr.: 02
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 0.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.