Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Plakater, NS hefter, blader og bøker.

POLITIETS HEDERSTEGN.

POLITIETS HEDERSTEGN. Magnetisk og blånert og med messing-nagle i senter på baksiden. De fleste PHT har skader på den røde emaljen på solkorset. Fra mindre skader til helt og mangle emaljen som denne. Hvorfor har 95 % av alle korsene emaljeskader? Jo solkorset ble pånaglet på selve korset og alt stod i "spenn". I felten hvor man kom borti noe med korset, så var det stor sjans for at emaljen fikk sprekker og biter falt av.

 

Dette korset er helt svart så det har ganske sikkert mistet emaljen for lenge siden og sannsynligvis under krigen. 

Selv har jeg hatt 4 stykker PHT som helt har manglet emalje.

Uansett er dette ett meget sjeldent merke som kun ble utdelt rundt 250 stykker av, mens Frontkjempermerket ble det utdelt rundt 3500 av....

 

 - Dette hederstegnet stammer fra Drammen.

 

Varenr.: 03
Vekt: 0.100 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.400 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 15000.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.