Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / NS plakater, hefter, blader, bøker og aviser.

NS TRIKKE-PLAKAT I STIV PAPP. "VI VIL OSS ET LAND". (1941).

NS TRIKKE-PLAKAT I STIV PAPP. VI VIL OSS ET LAND. Denne plakaten med norsk flagg flankert av Hirdens og partiets flagg, var en av de første plakatene i en større vervekampanje for NS vinteren 1940-41. Dette er en av de mer dekorative NS plakatene !!! Trykket hos Copia Litho. Oslo. HEROLdEN. Størrelse 41 x 30 cm. Dette er den litt mindre utgaven. Dette er en sjelden plakat trykket på stiv kartong og plakaten veier 30 gram. Denne type papp-plakat hang ofte på trikker og plasser der det var vanskelig å feste en vanlig plakat. Denne skulle henge fra en tråd festet oppe gjennom to hull. Tråden mangler også er det en rift på begge oppheng-hullene. Ellers er plakaten i strøken stand med klare og friske farger, kun en ørliten brett på en av hjørnene.

Se boken av Tom B. Jensen; Parti og plakat NS 1933-1945 side 48.

Varenr.: 02
Vekt: 0.300 kg
Høyde: 0.410 cm
Bredde: 0.300 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 2200.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære gjenstander. Utvalget av militære samleobjekter strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle varer i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.