Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / NS/SS plakater, flyveblader, brev, hefter etc.

LEGIONSMINNER 1943. (Strøken !!!).

LEGIONSMINNER 1943. Den beste billedboken om Freiwilligen Legion Norwegen. Boken tar for seg hele Legionens tid fra 1941-1943. Masse fantastiske bilder. Bak med en oversikt over alle de som falt ved Leningrad.

Svært mange Legionsminner har små sprekker oppe og nede ved ryggen. Også sprekker innvendig i ryggen. Jeg har tatt bilder fra de sidene hvor det ofte er gapende sprekker innvendig og som bildene viser, ingen sprekker og innbindingen her helt tett og fin.

Dette eksemplaret er en av de peneste jeg har sett !!!

 

- RESERVERT.

 

Varenr.: 01
Vekt: 0.434 kg
Høyde: 0.250 cm
Bredde: 0.180 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 3600.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.