Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Plakater, NS hefter, blader, bøker og aviser.

FRIVILLIG NORSK ARBEIDSTJENESTE MØTE PLAKAT. (1937-38).

FRIVILLIG NORSK ARBEIDSTJENESTE MØTE PLAKAT. Plakaten har vært hengt opp og har hull etter tegnestifter i hjørnene og bretter. Dette er en meget tidlig og sjelden plakat fra perioden 1937-1938.

 

"Frivillig Norsk Arbeidstjeneste" ble dannet i 1937, med Tor Strand som formann og Walter Fürst som viseformann. I 1939 byttet Frivillig Norsk Arbeidstjeneste navn til «Norsk Riksdugnad» for å unngå forveksling med NS' Arbeidstjeneste.

 

- Garantert trykket i ett meget lite opplag og ikke mange av denne plakaten kan ha overlevd.

Varenr.: 04
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 1500.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.