Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Plakater, NS hefter, blader, bøker og aviser.

DER HÖHERE SS-UND POLIZEIFÜHRER. Bolig-hjelp for Legionær og Vaktbataljon SS-Oberscharführer. (23.9.1943).

DER HÖHERE SS-UND POLIZEIFÜHRER. Bolig-hjelp for Legionær og Vaktbataljon SS-Oberscharführer. A4 format. SS-Oberscharführer Erik Eriksen søker hjelp å skaffe bolig til seg og familien. Han tjenestegjør i SS-Vaktbataljon Oslo og henvender seg til ordføreren i Botne (Holmestrand).

Maskinskrevet på ett sjeldent brevark. Signert med blå blekk og datert Oslo, den 23.9.1943.

Brevet er i meget pen stand uten rifter.

 

Varenr.: 08
Vekt: 0.100 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 1200.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.