Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Plakater, NS hefter, blader, bøker og aviser.

NS BREV. Søknad om ledig stilling som NS politimann i Larvik. (12/-2-43).

NS BREV. Søknad om ledig stilling som NS politimann i Larvik. A4 format. Stenborg bosatt i Narvik, hvor han jobber som politimann på Bjørnefjell grensestasjon, søker på ledig stilling ved Hedrum politikammer. Han så annonsen i "Fritt Folk". Søknaden er merlig nok på ett brevark fra NS HJELPEORGANISASJONEN.

Hans referanser er fra Kriminalpolitiet i Stavanger. Og fra det tyske SIPO i Stavanger.

Stenborg var agent under krigen !!!

 

- Ett interessant NS brev !!!

 

Varenr.: 11
Vekt: 0.200 kg
Høyde: 0.300 cm
Bredde: 0.210 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 1000.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.