Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / ARBEIDSTJENESTEN.

ADMINISTRASJONSRÅDETS ARBEIDSTJENESTE VERVEPLAKAT. (1940).

ADMINISTRASJONSRÅDETS ARBEIDSTJENESTE VERVEPLAKAT. Trykket med sort logo på toppen og med sort tekst. Trykket på glatt fint papir. Størrelse 25 x 17 cm. Plakaten er i strøken ubrukt stand.

 

«Administrasjonsrådets Arbeidstjeneste» ble opprettet sommeren 1940 for å hjelpe til i skog- og jordbruk og i anleggsvirksomhet. 25. september 1940 ble tjenesten overtatt av NS og lagt under Departementet for arbeidstjeneste og idrett. Den fikk da navnet «Norges Arbeidstjeneste».

 

 - Det er mange som samler på plakater og hefter hvor det er avbildet forskjellige NS og AT merker.

 

Varenr.: 39
Vekt: 0.100 kg
Høyde: 0.250 cm
Bredde: 0.170 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 500.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.