Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / NS/SS plakater, brev, bøker etc.

5 FANGE FOTOGRAFIER. Levende og døde russiske fanger på Bardufoss mai 1945.

5 FANGE FOTOGRAFIER. Levende og døde russiske fanger på Bardufoss mai 1945. Fotografiene måler 7,5 x 10 cm.

2 av fotografiene viser 2 russiske soldater som har sittet i tysk fangeskap og overført til norsk lasarett etter frigjøringen i mai 1945.

3 av fotografiene viser 2 russiske soldater som er pint og sultet ihjel i tysk fangeleir. Begge russerne ble funnet i en tyskerbrakke på Bardufoss. Fotografiene er tatt av en norsk offiser og slike fotografier som dette ser man sjelden ute for salg...

På ett av fotografiene russiske kamerater som følger med.

Med tekst med blå blekk bak på alle fotografiene.

Fotografiene er i strøken stand.

 

- Siden flere av fotografiene er ganske så groteske, så har jeg på min PC skrevet med grå linjer over ansiktene.

 

Varenr.: 22
Vekt: 0.800 kg
Høyde: 0.750 cm
Bredde: 0.100 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 1500.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.