Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Norske uniformer.

MODELL 1934 OBERST JAKKE. (Omsydd i London under krigen). A. Eriksen-regjeringsmedlem.

MODELL 1934 OBERST JAKKE. I fjellgrønn glatt offiser uniformklede. Med spisse slag nede ved armene med grønn paspoil. Med 4 oksiderte riksløve-knapper i fronten, 2 bak og 4 små knapper på lommene. Knappene er merket J.R. GAUNT. Med åpen krave og med Oberst grad. Innvendig med grønn-stripete fòr og i armene hvit bomulls-fòr. Med innerlomme og der er en nydelig skredderetikett.

Størrelse ca. 50.

Uniformsjakken har kun noen bittesmå hull her og der ellers meget pen.

 

- Dette er en modell 1934 offiser jakke som har blitt tatt med over til England, når offiseren emigrerte. Så har offiseren fått seg en kontorjobb og har fått sin jakke omsydd til kontorbruk. Bla. har det blitt sydd på Gaunt løveknapper. Halsen har blitt omsydd til åpen snitt, som var populært i England. Dette har blitt gjort av den engelske skredderen BENSON & CLEGG Ltd. LONDON. Og jakken har blitt ferdig sydd fra skredderen 17 June 1942.

Eieren av denne jakken har jeg fått opplyst, satt i den norske regjeringen under krigen.

 

 

- SJELDEN OMSYDD 1934 JAKKE !!!

 

Varenr.: 36
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 5000.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.