Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Norske uniformer.

MODELL 1914 MENIG VÅPENJAKKE.

MODELL 1914 MENIG VÅPENJAKKE. I grønn vadmelstoff og med rød-lilla paspoil rundt kraven og nede rundt armene. Med 2 hemper i halsen. Komplett med de 6 originale knappene. Innvendig med blå lomme-fòr og i armene stripete bomulls-fòr. Med innerlomme og klokkelomme. I halsen merket med størrelsen III.

Størrelse ca. 52.

Våpenjakken er i meget pen stand uten rifter eller møllhull.

 

- Dette er en våpenjakke eller "lett-våpenjakke" som noen kaller denne modellen og de har ingen lommer foran. Våpenjakken ble mye brukt i leiren og ellers i fritiden og på perm.

 

Varenr.: 18
Vekt: 1.112 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 1500.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.