Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske og norske bøker, hefter, brev, bilder etc.

Tildelingsbevis for Luftwaffe Flakmerke. Norwegen. (16. Februar 1943).

Tildelingsbevis for Luftwaffe Flakmerke. Flakmerke er tildelt Gefreiten Siegfried Oberwinkler. (1./schw.Flakabt. 502). Utdelt 16. Februar 1943. Signert med sort blekk av en General der Flieger. Stemplet nede til venstre med blekk Luftgaukommando Norwegen.

Dokumentet er i stiv kartong papir og måler 21 x 15 cm. Brettet på midten ellers i meget pen stand uten rifter.

 

- Ikke ofte å se Luftwaffe tildelingsbevis utdelt i Norge !!!

 

 

Varenr.: 06
Vekt: 0.800 kg
Høyde: 0.210 cm
Bredde: 0.150 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 1500.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.