Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Norske og tyske bøker, hefter, brev, bilder etc.

Soldaten-Kalender 1942. (Ubrukt).

Soldaten-Kalender 1942. Denne Wehrmacht kalenderen er ubrukt og alle dagene og månedene i form av fotos fra fronten med dagene under - er inntakt. Når man er ferdig med en uke så kan man rive av bildet og det kan brukes som en feltpostkort (Feldpostkarte). Det er også avbildet flere Wehrmacht generaler. Bak med tråd for å henge opp på en vegg ellers kan kalenderen bli stående hvor man bak kan sette til side en papp-støtte.

 

- Ikke ofte å se en Soldaten-Kalender som er ubrukt !!!

Varenr.: 05
Vekt: 0.362 kg
Høyde: 0.180 cm
Bredde: 0.150 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 1000.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.