Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske og norske bøker, hefter, brev, bilder etc.

Ritterkreuzträger HERMANN GRAF postkort. Signert !!!

Ritterkreuzträger HERMANN GRAF signert postkort. Postkortet er i stiv kartong og i stort format 14,5 x 10,5 cm. Ett meget tydelig og detaljert fotos av Graf. Han fikk Ridderkorset med sverd og ekeløv med brillianter !!! Signert nede på midten med sort blekk med den signaturen han brukte etter krigen. Graf var født den 24. oktober 1912 og død den 4. november 1988. Han signerte en del postkort til samlere og andre interesserte.

Postkortet er i strøken stand.

 

Varenr.: 34
Vekt: 0.200 kg
Høyde: 0.145 cm
Bredde: 0.105 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 500.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.