Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske og norske bøker, hefter, brev, bilder etc.

Luftwaffe Soldbuch forside. (Fra Norge).

Luftwaffe Soldbuch forside. Forsiden har pånaglet fotos av eieren. Han er flyver med graden Hauptfeldwebel. Ett fint portrettbilde med 2 blekkstemplinger.

 

- Denne forsiden har jeg hatt i mange år og den kom i sin tid inn sammens med uniform og utstyr fra en tysk jagerflyver som tjenestegjorde i Norge.

 

Varenr.: 07
Vekt: 0.200 kg
Høyde: 0.145 cm
Bredde: 0.105 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 700.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.