Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske bøker, hefter, brev, bilder etc.

Luftwaffe POSTKORT. Underoffiser Flak portrett. (Norsk-Arbeide).

Luftwaffe POSTKORT. Underoffiser Flak portrett. I tykk kartong. Portrett av en Luftwaffe Unteroffiziere iført fliegerbluse med Jernkors 2 klasse 1939 + Østfrontmedaljen båndspenne og på brystet har han Flak merke. Bak stemplet Norsk - Arbeide - K.H. så denne Luftwaffe soldaten har tjenestegjort i Norge.

Postkortet er i strøken stand.  

 

Varenr.: 31
Vekt: 0.200 kg
Høyde: 0.140 cm
Bredde: 0.900 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 250.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.