Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Norske og tyske bøker, hefter, brev, bilder etc.

Kriegsmarine kart. Ås Fjord (Drontheim Fjord). Geheim ! - HEMMELIG. (1943).

Kriegsmarine kart. Ås Fjord (Drontheim Fjord). Geheim ! Dette er en kart som er HEMMELIG (Geheim) og som kun noen få innen kartavdelingen i Kriegsmarine kunne håndtere og bruke. Så når ett hemmelig kart ble klargjort og mangfoldiggjort og nedgradert, ble de trukket tilbake. Det ble da trykket en annen versjon i sort/hvit. Jeg har hatt mange tilsvarende Kriegsmarine kart som denne men aldri sett ett kart merket HEMMELIG. Også med flere blekkstempler merket Kriegsmarinewerft Wilhelsmhafen. Kartengruppe. Kartet er også nummerert No. 797. Kartet er i farger som også er nokså uvanlig. Størrelsen på kartet er 75 x 96 cm. Kartet er i strøken stand og har ikke vært brettet !!! - SJELDEN KART OG HEMMELIG DA TIRPITZ LÅ DER !!!
Varenr.: 02
Vekt: 0.960 kg
Høyde: 0.750 cm
Bredde: 0.960 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 1200.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære gjenstander. Utvalget av militære samleobjekter strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle varer i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.