Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Norske og tyske bøker, hefter, brev, bilder etc.

Jan Egil Fjørtoft. Tyske kystfort i Norge. (1982).

Jan Egil Fjørtoft. Tyske kystfort i Norge. (1982). Boken er med stive permer og måler 30 x 22 cm. Boken veier 960 gram. Boken er på 224 sider. Trykket i Arendal i 1982.

- Det er ikke så mye å si om denne boken annet enn at det er den beste boken noengang skrevet om tyske kystfort etablert i Norge under krigen. Man kan lese om samtlige tyske kanoner og okkuperte kanoner (Beutewaffe) som ble flyttet hit og brukt av Marine-Küsten og Kriegsmarinen.

Boken er spekket med bilder fra kystfort og stillinger i hele Norge fra nord til sør !!!

Varenr.: 03
Vekt: 0.960 kg
Høyde: 0.300 cm
Bredde: 0.220 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 2500.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære gjenstander. Utvalget av militære samleobjekter strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle varer i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.