Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske og norske bøker, hefter, brev, bilder samt nyere bøker.

HJEMMEFRONT OBLAT - ES KOMMT DER TAG!

HJEMMEFRONT OBLAT - ES KOMMT DER TAG! Denne er i stor størrelse og helt ubrukt med lim på baksiden.

Størrelse 10,5 x 6,5 cm.

 

- Det ble produsert noen forskjellige av disse oblatene, av hjemmefronten under krigen. De ble ofte kalt SVART PROPAGANDA. Disse ble lagt eller hengt opp der tyskerne var stasjonert og ferdes. Bl.a. ble disse lagt inn i dorullene deres.

 


Nielsen ble en av lederne av propagandaorganisasjonen Operasjon Derby da den ble omorganisert etter Gregers Grams død i november 1944. Operasjon Derby fokuserte i første omgang på svart propaganda rettet mot tyske soldater, men de produserte også det illegale bladet Fritt Land og distribuerte tidsskriftet Håndslag (produsert i Sverige) som kom ut annenhver uke og det månedlige magasinet Det frie Norge (fra den norske regjeringen i London).

Varenr.: 61
Vekt: 0.100 kg
Høyde: 0.105 cm
Bredde: 0.650 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 500.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.