Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / JULE-AUKSJON 2023. (Start 1. desember).

HELTEDØD PLATE FRA TYSK GRAV. (Obergefreiter Johann-Schussler).

HELTEDØD PLATE FRA TYSK GRAV. Meget pen utskåret, malt og lakkert med blank tykk lakk for å tåle vær og vind. Med Jernkorset og en tysk hjelm med sverd og ekeløv under. Av teksten kan man lese hans grad og navn. At han ble født 4.9.1914 og falt på østfronten 16.2.44.

Han kan garantert forskes på hos den tyske Kriegsgräberfürsorge.

 

Størrelse: 20 x 29 cm.

På det tykkeste nede 5 cm.

På baksiden 2 hull etter å ha vært skrudd fast på ett kors og man kan se etter det litt lysere treverket der korset har vært.

 

I pen stand og meget dekorativ !!!

 

Varenr.: 04
Vekt: 0.836 kg
Høyde: 0.200 cm
Bredde: 0.290 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 2000.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.